VI RESIRKULERER FRA PRODUKSJON TIL EMBALLASJE

For oss må hver del av produktene våre påvirke miljøet så lite som mulig. Vi lager produktene våre hovedsakelig av resirkulert papirmateriale, som vi kjøper så lokalt som mulig. Produktene våre er pakket med Greenpack plast, en emballasje med minst 60 prosent resirkulert plast. Den plastemballasjen du resirkulerer hjemme, får dermed nytt liv som en del av Serlas emballasje. På denne måten sirkulerer dyrebare materialer i samfunnet om og om igjen. 

Husk å ta ut søpla

PAPIR SOM VARER LENGE – ET SMART VALG FOR DEG, MILJØET OG LOMMEBOKEN

Det er smart aldri å gå tom for ting vi liker. Vi brenner for ting som varer lenge. Det er derfor rullene våre varer lenger, og det er derfor tørkerullene våre har halve ark. Da slipper du å skifte rull så ofte. Og for miljøet betyr det mindre transport og lavere utslipp.  Vårt papir er smart og varer lenge – når det gjelder lengde, tykkelse og kvalitet.  

Smart valg!  

PRODUSERT NÆRT

Vi produserer veårt papir i Sverige. Vi er stolte av å være en del av nærmiljøet og kunne støtte lokaløkonomien der fabrikken vår ligger. Ved å velge Serla bidrar du til kortere og mer effektiv transport. Er ikke det smart?  

 I nærheten av deg! 

Våre nettsider bruker informasjonskapsler for å gjøre søkingen din på nettet bedre og mer personlig. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruk av informasjonskapsler. Lær mer. Lukk