Små, hverdagslige valg gjort smarte

Serla - et smart valg i over 60 år

 Serla er blitt elsket i løpet av sin over 60 år lange reise for sine lengre ruller, lokalitet og autentisitet.Serla er et smart valg!

Historien startet med GA Serlachius

Serlas historie begynte da Gustaf Serlachius åpnet en papirfabrikk i den lille finske byen Mänttä i 1868. Navnet Serla ble allerede vurdert i begynnelsen av det nye århundret, men papiret var først kjent under forskjellige navn i flere tiår. I 1961 ble den første moderne papirmaskinen bygget, og det ikoniske papiret fikk sitt nåværende navn. Serla-merket ble født, og resten er historie!

Så mye bedre med ekornet            

Gjennom tiårene hadde Serla møtt folks stadig nye behov, og 90-tallet var intet unntak. Omtrent samtidig dukket Serla-ekornet opp for det finske folket. Fra 2020 har det elskede ekornet fortsatt sine eventyr på Serlas emballasje og reklame i en mer naturlig og realistisk form for å feire Serlas budskap. La oss ta flere smarte valg sammen!

Serla: Laget i nærheten

Hos Serla handler det om den gode følelsen – og ingenting gir en bedre følelse enn å kutte ned på ubehagelige CO2-utslipp. Derfor lager vi papiret vårt nær deg, fordi mindre transport betyr mindre utslipp. Det er også bedre for lokalt næringsliv – kult, ikke sant?

Støtte den sirkulære økonomien? Det er smart!

Hei, du! Vår naturelskende venn! Vet du hva som er virkelig smart? Ta valg som støtter den sirkulære økonomien. Ved å kjøpe Serla bidrar du til et system som tar avfall i bruk igjen, i stedet for at det blir kastet. Ta for eksempel GreenPack-pakkene våre, de er laget av 60 % resirkulert plast!

Det er Serla – smart.

Valuta for pengene: Sånn gjør vi det!

Hva er det? Vil du ha god kvalitet til en bra pris? Vi har det du trenger. Papiret vårt koster ikke skjorta, men rullene er fortsatt sterke og lange – så du kan handle sjeldnere! Ta det smarte valget med papir av god kvalitet som varer.