DE SMÅ VALGENE I HVERDAGEN TELLER – SØRG FOR AT DE ER SMARTE  

SMART FOR DEG OG FOR LOMMEBOKEN

Alle ønsker å ta smarte valg. Men hvordan vet vi når et valg er smart? Serla er her for å hjelpe! Vi liker å lage papir av bra kvalitet som varer lenge, så du slipper å gå ofte i butikken. Det er smart for deg, for lommeboken og for miljøet. 

VET DU OM NOE ANNET SOM ER SMART? Å VÆRE ANSVARSFULL

Det føles bra når du tar et smart og ansvarlig valg, ikke sant? Uansett hvor lite det er. Å være ansvarlig handler også om å være smart. Det handler om å produsere ting nært i stedet for å frakte det langt – smart. Det handler om bærekraftig og ansvarlig produksjon – smart. Det er derfor Serla er ansvarlig: slik at du kan ta smarte valg.  

SMÅ VALG KAN SPILLE EN STOR ROLLE

Alle bekker små gjør en stor Å, er det noe som heter. Alle små valg teller, og du kan ta smarte valg, hver eneste dag med Serla. Produktene våre er pakket med Greenpack plast, en emballasje med minst 60 prosent resirkulert plast. Den plastemballasjen du resirkulerer hjemme, får dermed nytt liv som en del av Serlas emballasje. La oss ta smarte valg sammen – og resirkulere.   

SERTIFISERINGER

Serla har en rekke sertifiseringer som viser at vi oppfyller høye krav og standarder innenfor miljø og bærekraftig skogsbruk.Ved å velge Serla kan du være sikker på at produktet du velger oppfyller de høye kriterier som kreves innenfor bærekraft, miljø og kvalitet. Metsä Tissue ønsker hele tiden forbedre seg innenfor kvalitet og miljø, og jobber kontinuerlig med dette gjennom fastsatte kvalitets og miljøsystemer.

Nordic Ecolabel

Svanemerket jobber for å redusere et produkts miljøpåvirkning i produktets livssyklus –fra produksjon, i bruksfase og helt til avfalls/resirkulering. På den måten skal Svanemerket gjøre det enklere for forbrukeren å velge blant de mest bærekraftige produktene i markedet.

Våre nettsider bruker informasjonskapsler for å gjøre søkingen din på nettet bedre og mer personlig. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruk av informasjonskapsler. Lær mer. Lukk